Loading...
Share This Video

MusicFuzz.com
Unlimited Music StreamingThanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Opel ADAM Soapbox prøvekøres af Peter Falktoft og Esben Bjerre | Opel Danmark

Added by AutomotiveUploads
20 views
RED BULL SOAPBOX RACE kommer til Danmark, hvor du kan opleve vores helt egen ADAM Soapbox i action. Det hele sker d. 20. august i Aarhus, og du har muligheden for at deltage sammen med Opel.

Vi har 4 Opel startpladser klar til jer. Følg med på vores Facebook side: https://www.facebook.com/opeldanmark – snart afslører vi, hvordan du kan få fingrene i én af de eftertragtede Opel startpladser. Stay tuned…

For første gang nogensinde er det internationale løb for fjollede og fartglade chauffører endelig at finde på dansk grund.
Dette one-of-a-kind event har været afholdt mere end 100 gange i hele verden og er nu kommet til Botanisk have i Aarhus – og det kommer til at gå stærkt(!) Vejret bliver selvfølgelig strålende, og du kan glæde dig til at se biler, der ligner alt fra en burrito til et badekar flyve ned af Peter Holms vej.

VIL DU VÆRE MED!?
Hvis du har den perfekte idé til, hvordan din Soapbox racer skal se ud – så tøv ikke!
Der er kun et begrænset antal teams, der kan deltage, så det er med at gribe knoglen, eller sende os dine tanker med det samme.

Opel Adam er helt sin egen! Og det skyldes ikke kun det iøjnefaldende design og de smarte farver – DU bestemmer nemlig helt selv, hvordan din Opel Adam skal designes. Med din helt personlige Opel Adam bliver din Adam et højdepunkt i bybilledet, så kom i gang med ADAM JAM, ADAM GLAM, ADAM SLAM, eller bliv inspireret af det dynamiske, sportslige udtryk, der er essensen i den nye Opel Adam.

BOOK EN PRØVEKØRSEL:
Ved at booke en prøvekørsel kan du nemt opleve bilens innovative køreteknik og det banebrydende Opel ADAM.
https://www.opel.dk/tools/opel-bestil-provetur.html

”Køber du Adam, er sandsynligheden for at blive glad i låget, hver gang du ser den i carporten eller kører i den, hængende”
Berlingske Tidende (Morten Kjeldsen d. 14.05.13)
http://b.bilen.dk/biltests/2013/05/vi-tester-den-funky-opel-adam/

Med nøglerne til en Opel Adam får du:
· Præcis den bil du vil have: 1 bil – 1000 designmuligheder
· Stor personlighed, stor køreoplevelse med nye forbedrede motorer, stor indvendig komfort og udvendig stil
· Med alt-i-et multimediesystemet IntelliLink kan du nyde din musik, fotos, videoer og dine favoritapplikationer via Bluetooth

Vil du vide mere om Opel Adam? Så besøg Opel Adam’s hjemmeside, hvor du kan også kan finde forhandler, tilmelde dig nyhedsbrev og læse alt om, hvordan du kan designe din egen Adam:
http://www.opel.dk/koretojer/opel-program/personbiler/adam-family/index.html

Følg Opel på de sociale medier og få løbende information om Opel ADAM!
Følg os her:
-------------------------------------------------
Følg os på Facebook og få det nyeste fra Opel:
https://www.facebook.com/opeldanmark

Følg os også på Instagram, og se flotte billeder:
https://instagram.com/opelofficial/
-------------------------------------------------

Tilmeld dig Opels nyhedsbrev for mere information om Opel ADAM!
https://www.opel.dk/tools/opel-tilmeld-nyhedsbrev.html

Se denne fede reklamefilm hvor Opel Adam’s fede personlighed skinner igennem: https://www.youtube.com/watch?v=mHAs49owu4U&index=5&list=PLYDhHmRaRYhsjZ-rTDF3MbYzMmLJhguqP

Er du, en vaskeægte Opel-fan, så kan vi også stærkt anbefale dig at dykke ned i denne playliste, hvor vi har samlet det bedste fra Opel! Se blandt andet reklamefilmen med selveste Claudia Schiffer, og bliv klogere på, om man kan fjerne fordomme overfor biler ved hjælp af hypnose!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLYDhHmRaRYhto6cS97JG-Mk79WqWvRItT

Lidt fakta om RED BULL:
Dyk ned i den interessante information omkring virksomheden og den rejse, som Red Bull har været på i de seneste 30 år.
Dietrich Mateschitz var inspireret af funktionelle drikke fra Fjernøsten, da han grundlagde Red Bull i midten af 1980'erne. Han udviklede opskriften på Red Bull-energidrikken og Red Bulls unikke marketingkoncept. Red Bull-energidrikken blev solgt første gang d. 1. april 1987 på hjemmemarkedet i Østrig. Det var ikke kun introduktionen af et nyt produkt, men af en helt ny produkttype. I dag kan du købe Red Bull i 171 lande, og der er indtil videre blevet drukket over 62 milliarder dåser Red Bull på verdensplan.

11,865 BESKÆFTIGEDE
Ved udgangen af 2016 havde Red Bull 11,865 ansatte i 171 lande, sammenlignet med 10.997 ansatte i 169 lande ved udgangen af 2015.

I 171 LANDE OVER HELE VERDEN
Hvad angår yderligere udbredelse, satser Red Bull på kernemarkederne i Vesteuropa og USA samt vækstmarkederne i Fjernøsten, imens fokus på verdensplan fortsat vil være udrulningen af Red Bull Editions.
Category
Crashes

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment