Loading...
Share This Video

MusicFuzz.com
Unlimited Music Streaming



Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

MotoVlog Yamaha Nouvo | Jalan Meru barai = fork barai ft Maju Motor Racing

Added by AutomotiveUploads
15 views
Kali kedua fork aku bocor sejak pakai motor Yamaha Nouvo dan tinggal di Klang. Motor memula aku Yamaha SS110, RXZ dan TZM.

Tinggal kawasan Meru dan Kapar memerlukan keparan pemanduan yang amat tinggi untuk mengelak lubang yang saban hari makin bertambah dan membesar.

Aku pernah tukar 3 sekali tayar kereta. Buka sebab botak.. sebab bengkak.. masuk lubang.. aku sabar.. kalau aku tak tahan sabar, aku makin dalam hati ja sambil sumpah seranah dalam hati.. apa pendam ja.. habis sangat aku berenti tepi jalan ambik gambar buat lapuran kat JKR, MPK atau MBSA.

Tapi kenapa perlu tunggu laporan!!!! Ini yang aku tak paham bila jadi rakyat Malaysia, kalau kawan Jepun aku tau keje part time aku. Dia lagi bertambah pelik dengan kehidupan di Malaysia.. Klang khususnya.. tempat lain aku tak tau..

Aku buat laman web kgmeru.com banyak la aduan area meru sampai kat aku.. apa yang aku boleh tolong.. fwd ja.. lepas ada twitter ringan skit kerja aku..

Aku post kat twitter aku tag.. tak respon aku buat video dan viralkan.. antara yang terbaru, battery handphone member aku meletup. Aku rasa nie ada yang tak betul. Walau dah habis tempoh waranty, battery tak meletop.. dia x blh caj atau cepat habis ja.

Aku viralkan dah Tag HQ company tu.. dapat respon HQ diorang nak ambik laporan. Dan diaorang dah ganti baru phone lain.. minggu lepas dia pos.

Viral ada medium power untuk rakyat Malaysia.. cuma jangan salah guna.. nanti makan diri.. terima kasih sebab baca sampi sini.. jangan lupa subscribe.. support gua.. http://youtube.com/hishamkasim

Kalau lagi bagus klik like & share..

Terima kasih sekali lagi kerana singgah dichannel nie

Arioss..
Category
Bike Reviews

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment